Ana Sayfa İller Yıllık 426.230 TL. ödeniyordu. AKP’den CHP’ye geçen belediye üç gazete ile anlaşmasını...

Yıllık 426.230 TL. ödeniyordu. AKP’den CHP’ye geçen belediye üç gazete ile anlaşmasını iptal etti

AKP’den CHP’ye geçen Kastamonu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye bütçemizden yıllık 426.230 TL abonelik ücreti ödenen gazetelerden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah abonelikleri iptal edilmiştir” denildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 3 gazete ile anlaşmaların iptal edildiğini ifade eden Baltacı şu ifadeleri kullandı;

“Belediye bütçemizden yıllık 426.230 TL abonelik ücreti ödenen gazetelerden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah abonelikleri iptal edilmiştir.

Yerel basın abonelikleri de yeniden gözden geçirilmek üzere değerlendirmeye alınmıştır.”