8.4 C
T├╝rkiye
Pazartesi, Nisan 8, 2024
Ana Sayfa Ba┼čkandan Mesajlar ­čôŻ´ŞĆL├╝tf├╝ Sava┼č: ‘Elimizde ├žok ├Ânemli doneler var. Bug├╝n hakl─▒ olan kazanacak. Hatay...

­čôŻ´ŞĆL├╝tf├╝ Sava┼č: ‘Elimizde ├žok ├Ânemli doneler var. Bug├╝n hakl─▒ olan kazanacak. Hatay kazanacak, biz kazanaca─č─▒z’

Hatay’da CHP’nin se├žim sonu├žlar─▒na itirazlar─▒ devam ederken Hatay ─░l Se├žim Kurulu, mazbatay─▒ AKPÔÇÖli Mehmet ├ľnt├╝rk’e verdi.

CHP, itiraz─▒n─▒n ─░l Se├žim Kurulu taraf─▒ndan reddedilmesinin ard─▒ndan Y├╝ksek Se├žim Kurulu’na (YSK) ba┼čvurdu. CHP Genel Ba┼čkan─▒ ├ľzg├╝r ├ľzel, parti y├Âneticileri ile birlikte bug├╝n YSKÔÇÖye giderek YSK Ba┼čkan─▒ Ahmet Yener ile g├Âr├╝┼čt├╝. CHP y├Âneticileri YSK ├Ân├╝nde a├ž─▒klama yaparken, ├žok say─▒da partili de destek verdi.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek B├Âke, yar─▒n CHPÔÇÖnin aday─▒ ve Hatay B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ L├╝tf├╝ Sava┼č ile belediye ba┼čkanlar─▒n─▒n da kat─▒l─▒m─▒yla YSK ├Ân├╝nde yeniden toplanacaklar─▒n─▒ s├Âyledi.

Hatay B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ L├╝tf├╝ Sava┼č da yar─▒n YSK ├Ân├╝nde yap─▒lacak a├ž─▒klama i├žin AnkaraÔÇÖya geldi. Sava┼č, bu ak┼čam X hesab─▒ndan bir video yay─▒nlad─▒. Sava┼č, videoya; ÔÇťBa┼čkentimiz AnkaraÔÇÖday─▒z. Hakk─▒m─▒z─▒ nerede olursa olsun sonuna kadar arayaca─č─▒z. Hakl─▒y─▒z ve YSK’n─▒n itirazlar─▒m─▒z─▒ kabul etmesini bekliyoruzÔÇŁ notunu d├╝┼čt├╝.

Sava┼č, videoda ÔÇťAnkaraÔÇÖday─▒z. YSK s├╝reci ba┼člad─▒. Elimizde ger├žekten bu se├žimi etkileyecek ├žok ├Ânemli doneler var. Biz inan─▒yoruz ki yar─▒n hakl─▒ olan kazanacak. Hatay kazanacak, biz kazanaca─č─▒zÔÇŁ ifadelerini kulland─▒.