4.4 C
T├╝rkiye
Pazar, Nisan 7, 2024
Ana Sayfa Ba┼čkandan Mesajlar ­čôŻ´ŞĆ’Sanat nefes almak gibidir, hi├ž bir zaman b─▒rak─▒lamaz’. Ba┼čkan Be┼čik├žio─člu’nun mazbatay─▒ almas─▒ndan...

­čôŻ´ŞĆ’Sanat nefes almak gibidir, hi├ž bir zaman b─▒rak─▒lamaz’. Ba┼čkan Be┼čik├žio─člu’nun mazbatay─▒ almas─▒ndan sonra il sahnesi

Yerel se├žimlerde Ankara Etimesgut Belediye Ba┼čkan─▒ se├žilen sanat├ž─▒ Erdal Be┼čik├žio─člu, mazbatas─▒n─▒ ald─▒ktan sonra ilk kez tiyatro sahnesine ├ž─▒kt─▒.

Ankara Etimesgut Belediye Ba┼čkan─▒ Erdal Be┼čik├žio─člu se├žimlerin sonu├žlanmas─▒n─▒n ard─▒ndan, ├Ânceki g├╝n mazbatas─▒n─▒ alarak belediye ba┼čkanl─▒─č─▒ koltu─čuna oturdu. Uzun y─▒llar, tiyatro, sinema ve dizilerde rol alan Be┼čik├žio─člu, Tatbikat Sahnesi’nde ‘Acting’ oyunuyla seyirci kar┼č─▒s─▒na ├ž─▒kt─▒.

‘Acting’ oyununda Be┼čik├žio─člu’na Fatih S├Ânmez, Adem Aydil e┼člik ediyor. Be┼čik├žio─člu oyunda, oyuncu-y├Ânetmen RobertÔÇÖi canland─▒r─▒yor.

Be┼čik├žio─člu, belediye ba┼čkan─▒ olduktan sonra da oyunculu─ču b─▒rakmayaca─č─▒n─▒ belirterek ÔÇťSanat hi├žbir zaman b─▒rak─▒lamaz nefes almak gibidir. Nefes almay─▒ b─▒rakamazs─▒n. Sanatta b├Âyle bir ┼čey. Sanat sosyal bir e─čitimdir, k├╝lt├╝rel bir e─čitimdir. Bunlar─▒n hi├ž birisi b─▒rak─▒lamazÔÇŁ dedi.

Adayl─▒─č─▒ d├Âneminde sanat├ž─▒ kimli─či nedeniyle ├žok ele┼čtiri geldi─čini hat─▒rlatan Be┼čik├žio─člu, ÔÇťPart time belediyecilik mi yap─▒lacak? ├ľyle bir ┼čey yok. D├╝n geldiniz seyrettiniz efendim bir saatlik bir s├╝re├ž. Bir saat seyircilerimizle bulu┼čuyoruz. Ve onlarla ya┼čad─▒─č─▒m─▒z o empati durumunu siz de g├Ârd├╝n├╝z. Bunun ├╝zerinde istedi─činiz kadar miting yap─▒n, istedi─činiz kadar vatanda┼č─▒n─▒zla toplan─▒n yaratt─▒─č─▒ bu empatik vaziyetin hi├žbir ┼čekilde kar┼č─▒l─▒─č─▒ oralarda bulunamaz. Bunun duygusal birlikteli─či ├žok daha fazla daha kal─▒c─▒ daha yar─▒nlara ta┼č─▒y─▒c─▒ bir yap─▒s─▒ vard─▒r. Hobi olarak sanat─▒m devam edecektirÔÇŁ diye konu┼čtu.