23.4 C
T├╝rkiye
Per┼čembe, Nisan 4, 2024
Ana Sayfa ─░l├želer ­čôŻ´ŞĆKesin sonu├žlar─▒ beklemeden g├Ârevini CHP’li ba┼čkana devretti

­čôŻ´ŞĆKesin sonu├žlar─▒ beklemeden g├Ârevini CHP’li ba┼čkana devretti

Kesin sonu├žlar─▒ beklemeden g├Ârevini CHP’li ba┼čkana devretti

Manisa’n─▒n AKP’li K─▒rka─ča├ž Belediye Ba┼čkan─▒ Ya┼čar ─░smail Ged├╝z, resmi sonu├žlar─▒n ilan edilmesini beklemeden 31 Mart’ta se├žimi kazanan CHP’li Belediye Ba┼čkan Aday─▒ ├ťst├╝n D├ÂnmezÔÇÖe g├Ârevini devretti. Ged├╝z, belediye ba┼čkanl─▒─č─▒ m├╝hr├╝n├╝ de D├Ânmez’e teslim etti.

Manisa’n─▒n K─▒rka─ča├ž il├žesinde AKP’li Belediye Ba┼čkan─▒ Ya┼čar ─░smail Ged├╝z, se├žimi kazanan CHP Belediye Ba┼čkan Aday─▒ ├ťst├╝n D├ÂnmezÔÇÖe resmi sonu├žlar─▒n a├ž─▒klanmas─▒n─▒ beklemeden g├Ârevini devretti. D├Ânmez’e ba┼čar─▒lar dileyen Ged├╝z, “Kazanan K─▒rka─ča├ž halk─▒m─▒z olsun. ─░htiya├ž duyuldu─ču takdirde halk─▒m─▒z i├žin her zaman hizmete haz─▒r─▒z” dedi.

├ťst├╝n D├Ânmez de Ged├╝zÔÇÖe bu yakla┼č─▒m─▒ndan dolay─▒ te┼čekk├╝r ederek, “K─▒rka─ča├ž─▒m─▒za en ufak ├živi bile ├žakan kim varsa herkesten Allah raz─▒ olsun” dedi, Ged├╝zÔÇÖe te┼čekk├╝r etti. Konu┼čmalar─▒n sonunda Ged├╝z, kendi belediye ba┼čkan─▒ rozetini ├ž─▒kartarak ├ťst├╝n D├ÂnmezÔÇÖe takt─▒, belediye ba┼čkanl─▒─č─▒ m├╝hr├╝n├╝ de teslim etti.