23.4 C
T├╝rkiye
Per┼čembe, Nisan 4, 2024
Ana Sayfa Adaylar ­čôŻ´ŞĆBBP’li ba┼čkandan vatanda┼ča yumruk!

­čôŻ´ŞĆBBP’li ba┼čkandan vatanda┼ča yumruk!

BBP’li ba┼čkandan vatanda┼ča yumruk!

Antalya’n─▒n Serik Belediye Ba┼čkan─▒ ve B├╝y├╝k Birlik Partisi (BBP) Ba┼čkan Aday─▒ Enver Aputkan, se├žim ├žal─▒┼čmalar─▒ s─▒ras─▒nda k─▒z─▒n─▒ haks─▒z yere i┼čten ├ž─▒kard─▒─č─▒n─▒ ├Âne s├╝r├╝p oy vermeyece─čini s├Âyleyen 70 ya┼č─▒ndaki Muhammet B├╝y├╝kkayaÔÇÖy─▒ tartaklay─▒p, yumruk att─▒.

Serik Belediye Ba┼čkan─▒ ve BBP Ba┼čkan Aday─▒ Enver Aputkan, il├ženin Memduh Bey Caddesi’nde esnaf ziyareti yapt─▒─č─▒ s─▒rada emekli esnaf Muhammet B├╝y├╝kkaya (70) ile kar┼č─▒la┼čt─▒.

B├╝y├╝kkaya, iddiaya g├Âre k─▒z─▒n─▒ haks─▒z yere i┼čten ├ž─▒kard─▒─č─▒ gerek├žesiyle Enver Aputkan’a oy vermeyece─čini s├Âyleyerek tepki g├Âsterdi. Bunun ├╝zerine tart─▒┼čma ya┼čand─▒.

├çevredekiler araya girip, Enver Aputkan’─▒ sakinle┼čtirmeye ├žal─▒┼čt─▒. Ancak bu s─▒rada Aputkan, Muhammet B├╝y├╝kkaya’n─▒n y├╝z├╝ne yumruk atarak, tartaklad─▒. Vatanda┼člar araya girerek taraflar─▒ ay─▒rd─▒. O anlar, cep telefonu kameras─▒na yans─▒d─▒.