Ana Sayfa Adaylar Cemil Tugay’dan Tunç Soyer açıklaması: Kimse bu tuzağa düşmesin

Cemil Tugay’dan Tunç Soyer açıklaması: Kimse bu tuzağa düşmesin

Cemil Tugay’dan Tunç Soyer açıklaması: Kimse bu tuzağa düşmesin

Seçmene sandığa gitme çağrısında bulunan CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay, mevcut başkan Tunç Soyer ile aralarında sorun varmış gibi bir algı oluştuğunu belirterek “Bu AKP’nin bilerek isteyerek kışkırttığı bir durum. Bu tuzağa lütfen kimse düşmesin” dedi.

Cemil Tugay'dan Tunç Soyer açıklaması: Kimse bu tuzağa düşmesin

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Cemevi Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bornova Şubesi’nde Alevi Bektaşi Federasyonu ve federasyona bağlı dernekler ile bir araya geldi. Ziyarete, CHP Bornova Belediye Başkan adayı Ömer Eşki, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Zeki Çağın, CHP İzmir eski Milletvekili Atila Sertel, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın da katıldı.

Tugay, seçmenlerden 31 Mart’ta sandığa gitmelerini isteyip “İnsanlarımızın ülkemizden umudunu kesmesine gönlümüz razı değil. Bize inansınlar, bizim mücadelemize katkı versinler ki hep birlikte Türkiye’yi hak ettiği çağdaşlık ve refah seviyesine ulaştıralım. Bu da sandıkta oy vermenizle mümkün” dedi.

“BİZİ BÖLÜP PARÇALAMAK İÇİN…”

Seçmenlerin aklının karışması için bilinçli olarak algı çalışması yapıldığını belirten Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile aralarında sorun varmış gibi bir algı oluştuğuna da belirtti. Tugay, şunları söyledi:

– Tunç Başkan’a sevgi ve saygımda hiçbir kusur göstermedim. Narlıdere Metrosu açılışına çağırdı. O gün İstanbul’da televizyon programı çekimi vardı, ona gittiğim için katılamadım. Bundan dolayı özür diledim. Onun dışında davet edildiğim her yere gittim, konuştuk.

– Aramızda zaten bir diyalog var. Bu da AKP’nin bilerek isteyerek kışkırttığı bir durumdur. Bu tuzağa da lütfen kimse düşmesin. Bizi bölüp parçalamak için bazı şeyleri çok kullanıyorlar.