­čôŻ´ŞĆMansur Yava┼č: ‘Cengiz Topel Y─▒ld─▒r─▒m, Mamak Belediye Ba┼čkanl─▒─č─▒ÔÇÖn─▒ istedi, olmay─▒nca karalamaya ba┼člad─▒’

Ankara Belediye Ba┼čkan─▒ ve CHP’nin yeniden aday─▒ Mansur Yava┼č ,─░Y─░ Parti Ankara B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan Aday─▒ Cengiz Topel Y─▒ld─▒r─▒m’─▒n kendisinden Mamak Belediye Ba┼čkanl─▒─č─▒’n─▒ istedi─čini ve vermeyince karalamaya ba┼člad─▒─č─▒n─▒ s├Âyledi.

Ankara Belediye Ba┼čkan─▒ ve┬áCHP’nin yeniden aday─▒┬áMansur Yava┼č, se├žim s├╝recine ili┼čkin a├ž─▒klamalarda bulundu.

TV100’de Canda┼č Tolga I┼č─▒k’─▒n konu─ču olan Yava┼č,┬á─░Y─░ Parti┬áAnkara B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan Aday─▒┬áCengiz Topel Y─▒ld─▒r─▒m’─▒n kendisine y├Ânelik ele┼čtirilerine yan─▒t verdi.

tv100.com yazar─▒ Bar─▒┼č Yarkada┼č, Y─▒ld─▒r─▒m’a ├ľzg├╝r ├ľzel ve Mansur Yava┼č ile g├Âr├╝┼č├╝p CHP┬áMamak┬áBelediye Ba┼čkan aday─▒ olmak istedi─či talebinde bulunup bulunmad─▒─č─▒ sorusunu y├Âneltti. Y─▒ld─▒r─▒m, g├Âr├╝┼čmeyi do─črulad─▒ ancak talebi olmad─▒─č─▒n─▒ s├Âyledi.

G├Âr├╝┼čmede konu┼čulanlar─▒ a├ž─▒klamas─▒ durumunda ├ľzel ve Yava┼č’─▒n zor durumda kalaca─č─▒n─▒ iddia etti.

Y─▒ld─▒r─▒m ayr─▒ca belediyenin 308 milyar kayna─č─▒n─▒n yaln─▒zca 3,27’sinin harcand─▒─č─▒n─▒ ├Âne s├╝rd├╝.

Canda┼č Tolga I┼č─▒k’a konu┼čan Yava┼č, “Art─▒k bas─▒na yans─▒d─▒─č─▒ i├žin s├Âylemek durumunday─▒m. Cengiz Topel Y─▒ld─▒r─▒m benden Mamak Belediye Ba┼čkanl─▒─č─▒ÔÇÖn─▒ istedi. Biz de vermeyince Mansur Yava┼č’─▒ karalamaya ba┼člad─▒. Madem Mansur Yava┼č yanl─▒┼č bir adam madem yolsuzluk yap─▒yor, sen niye benle ├žal─▒┼čmak istiyorsun ki…” diyerek yan─▒t verdi.