Olağan dışı çalışmaların yer aldığı sergi Denizli’de açıldı!

Denizli’de fahiş su faturalarını meydanda sergilediler.

Elektrik faturalarını geçen su faturaları, Denizli halkını isyan ettirdi.  4 kişilik bir ailenin bazı evlerde bin TL’nin üzerine çıktığını vurgulayan CHP’liler, Çınar Meydanı’na astıkları faturalarla AKP’li Büyükşehir Belediyesi’ni protesto etti.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “isyanınızı duyuyorum” diyerek yurttaşlara gönderilen su faturalarını sergiledi. Çavuşoğlu, Belediye Başkanı olduğunda  faturaların yüzde 50 indirimli haliyle sergiyi tekrarlayacaklarını belirtti.

Sergiye vatandaşların da basının da ilgisi yoğundu. Vatandaşlar önce ne olduğunu anlamaya çalıştı. Faturalardaki fahiş tutarları gördüklerinde ise ilk tepkileri “eve gelen faturalar  da aynı” şeklinde oldu.

Fahiş su faturalarını meydanda sergilediler