20.4 C
T├╝rkiye
Per┼čembe, Nisan 4, 2024
Ana Sayfa Adaylar ­čôŻ´ŞĆAday olunca ├Âl├ž├╝y├╝ ka├ž─▒rd─▒lar. AKPÔÇÖli adaydan jandarma komutan─▒na k├╝f├╝r: O…. ├ž….

31 Mart se├žimlerine 37 g├╝n kala AKPÔÇÖli adaylar─▒n imza att─▒klar─▒ skandallara bir yenisi daha eklendi. Ni─čde’nin Hac─▒abdullah beldesinden aday olan Babao─član Altun, konu┼čmas─▒ s─▒ras─▒nda jandarma komutan─▒na “o…. ├ž…..” dedi.

Ni─čde’nin Hac─▒abdullah beldesinden belediye ba┼čkan─▒ aday─▒ g├Âsterilen AKP’li Babao─član Altun, belde sakinlerini bir mekana toplay─▒p konu┼čma yapt─▒.

Altun’un propaganda konu┼čmas─▒ bir sosyal medya uygulamas─▒ndan canl─▒ olarak yay─▒nland─▒.

Elinde mikrofon olan ve aya─ča kalkan Babao─član Altun, konu┼čmas─▒ s─▒ras─▒nda jandarma komutan─▒na “o…. ├ž…..” dedi.

Toplant─▒ya kat─▒lar─▒n bu ifadeye tepki g├Âstermesi ├╝zerine Altun, ÔÇťHak ettiÔÇŁ dedi.

Daha ├Ânce de Bal─▒kesir Band─▒rma’dan aday olan AKP eski milletvekili Mehmet Cemal ├ľztaylan, tarla fiyatlar─▒ ├╝zerinden tart─▒┼č─▒─č─▒ vatanda┼ča “nah” ├žekt─▒.

Konya’n─▒n Cihanbeyli il├žesinde tekrar aday g├Âsterilen Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Kale de vatanda┼člara hitap etti─či s─▒rada k├╝f├╝r etti. Kale, konu┼čmas─▒nda, “Ba┼čka birisi olsa kap─▒y─▒ ├╝st├╝ne kitler, s…. eder” ifadelerini kulland─▒.