­čôŻ´ŞĆAKP’li Faruk ├çelik’ten se├žmenlere tehdit: Muhalefete belediyeleri teslim etmeyin, hizmetten mahrum olmay─▒n

AKP Milletvekili Faruk ├çelik, Artvin Kemalpa┼ča’da yapt─▒─č─▒ konu┼čmas─▒nda, ÔÇťMuhalefete belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmay─▒nÔÇŁ dedi.

Artvin Kemalpa┼čaÔÇÖda yerel se├žim ├žal─▒┼čmas─▒n─▒ s├╝rd├╝ren┬áCumhur ─░ttifak─▒ÔÇÖnda,┬áAKP┬áMilletvekili┬áFaruk ├çelik, tehditvari a├ž─▒klamalarda bulundu.

Eski ├çal─▒┼čma Bakan─▒ Faruk ├çelik, ArtvinÔÇÖin i├žin oy isterken, Erdo─čanÔÇÖ─▒n HatayÔÇÖdaki s├Âzlerini yineleyerek, ÔÇťoy yoksa hizmet yokÔÇŁ mesaj─▒n─▒ verdi.

├çelik, ┼čunlar─▒ s├Âyledi:

“─░stikrars─▒zl─▒k d├╝nyada var. ─░stikrars─▒zl─▒k b├Âlgemizde var. Bizde de b├╝y├╝k siyasette istikrars─▒zl─▒k var. B├Âyle darmaduman olmu┼č bir muhalefete ne olur belediyeleri teslim etmeyin ki hizmetten mahrum olmayas─▒n─▒z. Hizmetten mahrum olmak istemiyorsak, hizmet almak istiyorsak, parti kimli─činizi kenara koyun. Kemalpa┼čaÔÇÖy─▒ d├╝┼č├╝n├╝n. Bak─▒n sizin hizmetkarlar─▒n─▒z kar┼č─▒n─▒zda. Hizmet etmek i├žin can atan arkada┼člar─▒n─▒z olarak bunu bilin ve ona g├Âre tedbirlerde bulunun.”

ArtvinÔÇÖde 14 May─▒sÔÇÖta yap─▒lan Cumhurba┼čkanl─▒─č─▒ Se├žiminde Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu y├╝zde 69 oy al─▒rken, Kemalpa┼čaÔÇÖda 2019 y─▒l─▒nda yap─▒lan yerel se├žimlerde CHP y├╝zde 54 ile birinci parti olarak belediyeyi alm─▒┼čt─▒.

ERDO─×AN NE DEM─░┼×T─░?

HatayÔÇÖda depremzede vatanda┼člara seslenen Erdo─čan, ÔÇťMerkezi y├Ânetimle yerel y├Ânetim el ele vermezse, dayan─▒┼čma halinde olmazsa, o ┼čehre herhangi bir ┼čey gelmez! HatayÔÇÖa geldi mi?ÔÇŁ demi┼čti.

Partisinin OrduÔÇÖdaki mitinginde de vatanda┼člara ÔÇśdo─čalgazÔÇÖ uyar─▒s─▒nda bulunarak, ÔÇťBizim olmad─▒─č─▒m─▒z bir b├╝y├╝k┼čehir belediyesi, kusura bakmay─▒n, a├ž─▒k konu┼čuyorum, do─čalgaz─▒ nas─▒l getirecek? Biz varsak do─čalgaz var, biz yoksak do─čalgaz yok!ÔÇŁ ifadelerini sarf etmi┼čti.