Ana Sayfa Öne Çıkanlar İmamoğlu korkusu. Yer Adana, AKP’nin aday tanıtımı. Elitaş: İstanbul’da askerde gazozla tıraş...

İmamoğlu korkusu. Yer Adana, AKP’nin aday tanıtımı. Elitaş: İstanbul’da askerde gazozla tıraş olurduk!

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, “1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk. Haftada bir gün su gelirdi” dedi.

Adana’da Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda yapıldı. Törene, AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AKP ve MHP’li milletvekilleri, belediye başkanları ve adayları, il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerini eleştirdi. Çelik, şunları söyledi:

* “Muhalefet partilerinden birisi çıkmış demiş ki Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na haddini bildireceğiz. İşte ben de diyorum ki ‘Haddini bildireceğiz’ diyene. Bak biz Adana’dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız.

* Onlar 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta ne diyorlardı? Kemal Kılıçdaroğlu anketlere göre cumhurbaşkanı olacak diyorlardı. Adana ne diyordu? Biz Bay Kemal’i Bay Bay Kemal yapmaya hazırız diyordu. Şimdi genel başkanları gitti. Başka bir genel başkan geldi. Fakat yine teröre destek verenlerle ittifaklarını sürdürmek için terörle yanaşık düzen yürüyenlerle ittifaklarını sürdürmek için her türlü hesabın kitabın içerisine giriyorlar.”

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ise şu ifadeleri kullandı:

* “Bu belediyecilik hikayesi, Cumhurbaşkanımızın 1994 yılındaki başlattığı belediyecilikle yazılmıştır. Gençler onları hatırlamaz, o günleri bilmez. O gün hatırlayan benim yaşımdakiler, 1994 yılında orada işi olan, eğitim hayatını gerçekleştirenler maalesef İstanbul’u bir çöp dağı, susuzluk içerisinde kıvranan bir çöl gibi görür. Ben 1982 yılında İstanbul’da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk. Haftada bir gün su gelirdi. İstanbul’un merkezinde, Kağıthane’de haftada bir gün su olurdu.”