3.4 C
T├╝rkiye
├çar┼čamba, ┼×ubat 21, 2024
Ana Sayfa Adaylar ve Aday Adaylar─▒ ­čôŻ´ŞĆAKP aday tan─▒t─▒m─▒nda ilgin├ž anlar. AKP’li ba┼čkan adaylar─▒ MHP’li ba┼čkan aday─▒n─▒ araya...

­čôŻ´ŞĆAKP aday tan─▒t─▒m─▒nda ilgin├ž anlar. AKP’li ba┼čkan adaylar─▒ MHP’li ba┼čkan aday─▒n─▒ araya almad─▒lar, elini tutmad─▒lar!

Cumhurba┼čkan─▒ ve AKP Genel Ba┼čkan─▒ Recep Tayyip Erdo─čanÔÇÖ─▒n ┼×anl─▒urfaÔÇÖda kat─▒ld─▒─č─▒ aday tan─▒t─▒m t├Âreninde dikkat ├žeken g├Âr├╝nt├╝ler ya┼čand─▒.

Cumhurba┼čkan─▒ ve AKP Genel Ba┼čkan─▒ Recep Tayyip Erdo─čan, partisinin bug├╝n ┼×anl─▒urfa’daki 11 Nisan Spor Salonu’nda d├╝zenledi─či ─░l├že Belediye Ba┼čkan─▒ Adaylar─▒ Tan─▒t─▒m Toplant─▒s─▒’na kat─▒ld─▒.┬á

Erdo─čanÔÇÖ─▒n Cumhur ─░ttifak─▒ÔÇÖn─▒n Harran Belediye Ba┼čkan─▒ Aday─▒ olarak Mahmut ├ľzyavuzÔÇÖ─▒n ismini a├ž─▒klamas─▒n─▒n ard─▒ndan platforma AKP ┼×anl─▒urfa ─░l Ba┼čkan─▒ Ali ─░hsan Delio─člu,┬áAKP Harran ─░l├že Ba┼čkan─▒ Mahmut ├ľzyavuz ve MHP Harran ─░l├že Ba┼čkan─▒ Halit ├ľzyavuz ├ž─▒kt─▒.

MHPÔÇÖli Halit ├ľzyavuz, AKPÔÇÖli Ali ─░hsan Delio─člu ile Mahmut ├ľzyavuzÔÇÖun aras─▒na girmek istedi. Ancak Ali ─░hsan Delio─člu buna izin vermedi.

Selamlama s─▒ras─▒nda da AKPÔÇÖli Mahmut ├ľzyavuzÔÇÖun MHPÔÇÖli Halit ├ľzyavuzÔÇÖun elini tutmamas─▒ dikkat ├žekti.

Bo┼čta kalan elini birka├ž kez havaya kald─▒rarak selamlamaya kat─▒lmak isteyen Halit ├ľzyavuz, ┼ča┼čk─▒nl─▒─č─▒n─▒ gizleyemedi.