Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul’da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi; Ücretsiz olacak, sefer saatleri uzatıldı 

İstanbul’da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi; Ücretsiz olacak, sefer saatleri uzatıldı 

İstanbul’da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de çalışacak. 1 Ocak’ta ise seferler ücretsiz olacak.

Metro İstanbul, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Buna göre yılbaşı gecesinde bazı hatlar gece de hizmet verecek. Yapılan açıklamada 1 Ocak’ta istanbul kartı olanlar ise ulaşımdan ücretsiz faydalanacak.

İşte o hatlar;

Yılbaşı Gecesi de Sizinleyiz! 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferlerimiz; M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı M1B Yenikapı-Kirazlı   M2 Yenikapı-Hacıosman M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı  M5 Üsküdar-Çekmeköy M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü  M7 Yıldız-Mahmutbey ve M8 Bostancı-Dudullu/Parseller M9 Bahriye-Olimpiyat metro hattımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek. T1 Kabataş-Bağcılar T3 Kadıköy-Moda T4 Topkapı-Mescid-i Selam T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay, F1 Taksim-Kabataş F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarımızda ise seferlerimiz 02.00'ye kadar uzatılmıştır. 1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir.