İstanbul sel/Hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi

İstanbul’da başlayan sağanak yağış kuzey ilçelerinde sel ve taşkınlara neden oldu.
                                                                                                                                Sel nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.
                                                                                                                          Özellikle kuzey ilçeleri Arnavutköy ve Çatalca’da şiddetlenen yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı.
                                                                                                                        Sağanak yağış, Başakşehir ilçesini de vurdu. İlçede bulunan Cam ve Sakura Hastanesi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni su bastı.
                                                                                                                         İstanbul Valiliği, Başakşehir’de iki kişinin sel nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.