CHP’li belediyelerden öğrencilere barınma ve yurt yardımı. İşte destek olunacak iller

CHP’li belediyeler, KYK yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle üniversite öğrencilerine barınma ve yurt yardımı yapacak.                                                                                    

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için partinin belediye başkanlarına talimat gönderildiğini açıkladı.

“Üniversite öğrencileri için bu zor dönemde yanlarında olacağız” diyen Akın, “Belediyeler, barınma konusunda öğrencilere destek verecek ve mevcut tesislerimizi onlara açacağız” ifadelerini kullandı.

Ahmet Akın ayrıca belediyelerin öğrencilere sadece barınma desteği sağlamakla kalmayacağını maddi destek de sağlanacağını ifade etti.

Akın, “Fiziki barınma imkanının yanı sıra, üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak için de elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

CHP’li belediye başkanları büyükşehirlerde Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla ve Tekirdağ gibi birçok ilde hizmet veriyor.

Büyükşehirler dışında ise Ardahan, Artvin, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Kırşehir ve Sinop gibi il belediye başkanları da öğrencilere yardım sağlayacaklar.