Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’a ‘Sinan Aygün’ araştırması! İçişleri Bakanlığı müfettiş görevlendirdi

Sinan Aygün’ün iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığınca bir mülkiye müfettişi görevlendirildi.

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün‘ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ortaya attığı iddiaları araştırmak üzere İçişleri Bakanlığı tarafından bir mülkiye müfettişi görevlendirildi.
Eski CHP Milletvekili ve iş adamı Aygün’ün, Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında, Eskişehir yolundaki “Togo Kuleleri” olarak adlandırılan inşaatının 16 Aralık’ta mühürlenmesinin ardından bulunduğu suç duyurusunda ortaya attığı iddialar ve sonrasındaki açıklamaları İçişleri Bakanlığını harekete geçirdi.

Bakanlık, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında Aygün tarafından ortaya atılan iddiaları araştırmak üzere bir mülkiye müfettişi görevlendirdi.