Her Anınızda Yanınızdayız.

Her Anınızda Yanınızdayız.

7’den 70’e tüm Şarköylülere çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Şarköy Belediyesi, hem yeni doğan, hem de en kademli Şarköylüler için Türkiye’ye örnek olacak ‘Yaşlı Refakat Merkezi (YAŞREM) ve ‘Aramıza Hoş Geldin En Yeni Şarköylü’ projelerini hayata geçirdi.

YAŞREM projesi, Şarköy’de, çeşitli sebeplerden dolayı yalnız yaşayan ve aynı zamanda okuryazar olmayan yaşlılarımıza sağlık hizmetleri ve gündelik ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan ve güvenilir şekilde giderebilmelerini sağlamak amacıyla geliştiren ve Türkiye’de ilk defa uygulanan bir refakatçi sistemi projesidir.

Şarköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ve Zabıta Müdürlüklerinin işbirliği ile hayata geçirilen YAŞREM projesi için  (0282 518 45 25) – (0530 317 62 73) numaralı çağrı merkezinden irtibata geçirilerek hizmet alması istenen yaşlılar için kayıt oluşturulmakta ve sonrasında uzman personel tarafından gerçekleştirilen ziyaretler ile ihtiyaç tespiti yapılmaktadır.

‘Aramıza Hoş Geldin En Yeni Şarköylü projesi Şarköy’de dünyaya gelen en yeni Şarköylüler için gerçekleştirilen ve yapılan ziyaretler ile aramıza hoş geldin armağanlarının ulaştırıldığı bir sosyal projedir.

 

 

Kaynak: https://www.sarkoy.bel.tr/projeler/tamamlanan-projeler/her-aninizda-yaninizdayiz/