Çerkezköy’ün çehresi değişecek.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin en işlek iki caddeleri olan Atatürk ve Öztrak caddelerinin yapılacak altyapı çalışmalarının ardından dekoratif aydınlatma direkleri ile aydınlatılarak, bölgenin çehresinin değişeceğini söyledi. Öte yandan, içme suyu hattının yenilenmesinin ardından meydan projesi de hayata geçirilecek.

MEYDAN PROJESİNİN STARTI VERİLECEK Akay, mahalli idareler seçimi öncesinde Çerkezköy’e kazandıracağı vizyon projeleri arasında yer alan ve Çerkezköylüleri heyecanlandıran meydan projesini de içme suyu hattının yenilenmesinin ardından hayata geçireceklerini kaydetti. Başkan Akay, “Önceliğimiz olan projelerimizin başında meydan projesi geliyor. Vatandaşlarımız da bu projeyi ilk gördüklerinden güzel tepkiler verdi. Meydan düzenlemesi ile beraber Çerkezköy’de ciddi sorun olan şehir içi ulaşım araçları için durak sistemi ve caddelerden duraklara açılan bir cep uygulamasını da hayata geçireceğiz. Bununla beraber projemiz içerisinde yer alan yer altı otoparkımızı da faaliyete geçireceğiz.” diye konuştu. Tek-Yön uygulamasına geçildikten sonra Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki orta refüjlerinin kaldırılmasının ardından cadde ortasında oluşan kümbetten dolayı araçların geçişinin zorlandığını bildiğini söyleyen Akay, bu iki cadde de yeniden asfaltlama çalışması yapılacağını kaydetti.

KENT PARK DAHA GÜVENLİ OLACAK Başkan Akay, Çerkezköy’e kazandırılan Kent Park’a yoğun ilgi gösterildiğini ve vatandaşların Kent Parkta bolca vakit geçirmesi ile beraber belediye olarak güvenlik tedbirleri alarak Kent Park’ın birçok noktasına güvenlik kamerası sisteminin kısa süre içerisinde kurulacağını belirtti.

Kaynak: www.cerkezkoybakis.com.tr 15 Ağustos 2019