Kınık’a dayanışma.

Kınık’a dayanışma
Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Kınık beldesinde kütüphane kurulmasına adına başlatılan sosyal sorumluluk projesine Belediye Başkanı Recep Gürkan “Bir Kitap da Senden Olsun” diyerek Edirne’den de destek geldi.
Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Kınık beldesinde kütüphane kurulması için Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan’ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi Edirne’den de destek buldu.
Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan’ın “Bilgi bölüştükçe artan bir hazinedir. Gelin hep birlikte Kınık’ta bir hazine yaratalım” diyerek başlattığı projeye ilk olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kulak verdi. Gürkan, sosyal medya hesabından “Bir Kitap da Senden Olsun” diyerek Edirneli vatandaşları Kınık’a kitap, defter ve kalem yardımında bulunmaya çağırdı. Kısa sürede büyüyen destek çağrısında çok sayıda kitap, defter ve kalem toplandı.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gürkan; “Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Kınık beldesinin kütüphane eksikliğini gidermek amacıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyacınız dışında okuduğunuz veya okumadığınız kitaplar, defter ve kalemleri sizler adına Kınık’a ulaştırıyoruz” dedi.
Öte yandan destek olmak isteyen vatandaşların Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi ve Edirne Belediye Başkanlığı’na başvurabilecekleri belirtildi.
Kaynak: www.hudutgazetesi.com-Olgay GÜLER  7 Ağustos 2019
http://www.hudutgazetesi.com/haber/56025/kinika-dayanisma.html