Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’den Açıklama.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’den Vedat Milor’un açıklamasına düzeltme

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Adalar’da uğradığı şiddet olayını sosyal medya hesabından paylaştı.
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'den Vedat Milor'un açıklamasına düzeltme

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Adalar’da uğradığı şiddet olayını sosyal medya hesabından paylaştı.

Vedat Milor’un, yaşadığı şiddet olayını Twitter hesabından paylaşmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili inceleme başlattı.

ERDEM GÜL’DEN AÇIKLAMA

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, T24’e yaptığı açıklamada, Vedat Milor’un şiddet gördüğü restoranın sahibinin Adalar Belediye Başkan Yardımcısı değil, Belediye Meclis üyesi Fatma Bucak olduğunu söyledi.

Olayı duyar duymaz Milor’u aradığını söyleyen Erdem Gül, perşembe günü kendisini ziyaret edeceğini aktardı.

Adalar’la ilgili olarak fazla masaların insanların yürüdüğü yolları engellediği şikayetini değerlendiren Gül, “Burgazada’da iskelenin karşısında yer alan restoranların sınırını zabıtayla çizdiriyoruz. Fakat buna riayet etmiyorlar. Anladığım kadarıyla yaşanan olayda yürüyecek yolu kapatmışlar. Zabıta bu durumlarda ceza yazıyor fakat insanlar maalesef buna uymamaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan sorunun sadece belediye ve zabıtayla çözülemeyeceğini söyleyen Gül, insanların da birbirinin yaşam alanına saygı göstermesi gerektiğini belirtti ve ekledi:

“Hayatı her açıdan kolaylaştırmak gerekiyor. İnsanlar ekonomik krizde para kazanmak istiyorlar bunu anlıyorum fakat halkın Burgazada’da yürüme alanına saygı göstermeleri gerekiyor”

Kaynak: Gerçek Gündem 30 Temmuz 2019