Başkan Görgülüoğlu; Piraziz Sahilleri Halkındır !

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz Sahilinde denize giren vatandaşların şenzlong, masa, sandalye ücreti ödememesi konusunda uyardı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu’nun talimatıyla , ekiplerimiz Eğrice Sahilinin girişlerine pankart asarak vatandaşların şenzlong,masa ,sandalye kirası ödememesi konusunda uyardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu; ” Piraziz Sahili halkımıza aittir. Vatandaşlarımız şenzlong,masa ,sandalye kirası ödememesi konusunda uyarmak amacıyla Sahil girişlerine pankart astık.  Kendilerinden ücret isteyen satıcılar karşısında belediyemizi arayarak şikayette bulunabilirler. Piraziz Eğrice Sahilinde satıcılar sadece gıda, su , gazlı içecek v.b. ürünlerin ücretini vatandaşlardan talep edebilir.” dedi.

Kaynak: Piraziz Belediyesi 11 Temmuz 2019

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU ; PİRAZİZ SAHİLLERİ HALKINDIR !