Ana Sayfa Beldeler Tokat/Niksar/Yolkonak Belediyesi Başkan Nurettin Dinç Yeşil Niksar Gazetesi ve Yörenin Sesi Canik Gazetelerini Ziyaret...

Başkan Nurettin Dinç Yeşil Niksar Gazetesi ve Yörenin Sesi Canik Gazetelerini Ziyaret Etti.

Niksar Yolkonak Belediye Başkanı Nurettin Dinç Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazetelerini ziyaret yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde Niksar Yolkonak Belediye Başkanı seçilen  Nurettin Dinç Yeşil Niksar gazetesi ve Yörenin Sesi Canik gazetelerini ziyaret yaparak gazete sahibi Cemalettin Bilgin ile bir süre sohbet yatılar. Bilgin; “başkan hayırlı olsun uzun soluklu bir seçim oldu, sizin beldeniz bu seçimde çok sayıda adayın olması ile dikkat çekti, hayırlı olsun başarılar dilerim” dedi, Başkan Dinç; “abi teşekkür ederim, hizmet için çıktık yola, borçlu bir belediye devraldık, 9 milyon TL borçla devraldık ama hizmet yapmak için geldik, hizmet yaparken borcumuz var hizmet yapamıyoruz, diyemeyiz halkımız bizden hizmet bekliyor, beldenin pek çok sıkıntısı var, bunların başında alt yapı yani kanalizasyon şebekesinin çözülmesi gerekir, alt yapı için ciddi kaynak gerekiyor bakalım bir çözüm yolu bulacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde beldelerde en dikkat çekici seçim Yolkonak beldesinde yaşandı, çok sayıda aday adayının müracaatı sonrasında  4 belediye başkanı partilerinde yarıştı, ipi göğüsleyen CHP adayı Nurettin Dinç oldu, Dinç  1 dönem daha belediye başkanlığı yapmış idi.

Yolkonak belediye başkanı Nurettin Dinç beldesindeki insanların ekonomik seviyelerinin yükselmesi için çalışmalar yapacağını dile getirdi; “biliyorsunuz beldemiz önemli yol güzergahında D100 Karayolu beldemizin içinden geçiyor, bu bölgede yapmak istediğimiz yöresel ürünlerin satışı ile ilgili çalışma yapmak istiyoruz, bu konuda ilgili arkadaşlardan yardım taleplerimiz olacaktır, bu konuda sizlerden de yardım bekliyoruz, beldemizde üretilen ve bölgemizde var olan ürünlerin satışlarının yapılması halkımızın ekonomik seviyesinin yükselmesine neden olacaktır” dedi.

Yolkonak beldesi D100 karayolu üzerinde olması, kurulacak yöresel ürün satış alanlarının ilgi  görmesine halkın ekonomik olarak önemli kazançlar elde edeceği tahmin ediliyor.

 

 

Kaynak: https://www.yesilniksar.com 22 Nisan 2019