Rozeti taktı, AKP’deki ilk anlarına paylaşımlarıyla hızlı başladı

CHP’den istifa ederek AKP’ye katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, konuşmasında “Ailenin kutsallığına inananlarla, toplumun değer yargılarına saygı duyanlarla aynı yolda yürüyeceğim” dedi.

CHP’den istifa eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, AKP’ye katıldı.

İki başkana rozeti Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda taktı.

Erdoğan, “Hizmet mücadelesini AK Parti çatısı altında yürütecek Afyonkarahisar ve Dinar belediye başkanlarımız ile belediye meclis üyelerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Rozet takma töreni sonrası konuşan Köksal şunları söyledi:,

“Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Afyonkarahisarımızda başta kentsel dönüşüm olmak üzere, hemşehrilerimize söz verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirmek için Afyonkarahisarımızı yeniden inşa etmek için memleketime Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında hizmet edeceğim.

Ailenin kutsallığına inananlarla toplumun değer yargılarına saygı duyanlarla aynı yolda yürüyeceğim.
 
Afyonkarahisarımıza, ülkemize, milletimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” 

Burcu Köksal, AKP’ye geçmesinin ardından ilk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Adalet ve Kalkınma Partisi 179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldık.

Afyonkarahisarımız için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz.

Şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.”