Çerçioğlu AKP’ye katıldı, Erdoğan’a övgüler dizdi: ”Cumhurbaşkanımın himayesinde AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim”

Erdoğan, AKP’ye geçmesi tepkilere neden olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na sahip çıktı. Erdoğan’ı uzun süre ayakta alkışlayan ve övgüler dizen Çerçioğlu, “Alnım ak, başım dik” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AKP’ye katıldı. Çerçioğlu, “Aydın’a nasıl hizmet ettiysem sayın Cumhurbaşkanımın himayelerinde daha fazla hizmet edeceğime bir kere daha söz veriyorum. Bugün hakkımda birtakım iddialar varsınlar buyursunlar açıklasınlar. Yargıdan ve yargılanmaktan hiçbir zaman korkmadım. Alnım ak başım dik. Yaşadığım sorunları burada açıklamaya siyasi ahlak açısından hiç uygun bulmuyorum. Gerekirse tek tek açıklarım” dedi.

Çerrçioğlu, “Benim tek derdim var ülkeme ve Aydın’a hizmet etmek. Bundan sonra sizlerle ve sayın Cumhurbaşkanımın himayesinde AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim. ” diye konuştu.

9 BELEDİYE BAŞKANI AKP’YE GEÇTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu (CHP),
Aydın’ın Söke ilçe Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan (CHP), Aydın’ın Yenipazar ilçe Belediye Başkanı Malik Ercan (CHP), Aydın’ın Sultanhisar ilçe Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya (CHP), Gaziantep’in Şehitkamil ilçe Belediye Başkanı Umut Yılmaz (CHP), Yalova’nın Altınova ilçe Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca (CHP), Isparta’nın Yalvaç ilçe Belediye Başkanı Mustafa Koda (İYİ Parti), Aksaray’ın Yeşiltepe belde Belediye Başkanı İsmail Akpınar (İYİ Parti), Kastamonu’nun Bozkurt ilçe Belediye Başkanı Muammer Yanık (Bağımsız) AKP’ye geçti.