📽️İmamoğlu MHP seçim standını ziyaret etmek isteyince ortam gerildi. MHP ilçe başkanı : Geri çekilin kardeşim, bas bas…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de MHP’nin seçim çadırını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Olay sonrası Karaalioğlu sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte CHP’nin İstanbul adayı mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, MHP’nin seçim çadırını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile seçim çalışmalarında MHP standını ziyaret edip başarılar dilemek isteyen Ekrem İmamoğlu’nun arasında gerginlik yaşandı.

İmamoğlu gerginlik yaşanmasına üzerine “Az sakin olun” derken görüntülerde yer alan Karaalioğlu “Geri çekil. Görüntüyü kapatır mısınız?” dedi.

Karaalioğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Sn. İBB Başkanı; Sancaktepemiz’e gerçekleştirdiği ziyareti, terör örgütünün siyasi uzantısı, görünüşte meşru fakat faaliyetleri ve yapısı itibarıyla gayrimeşru olan bir partinin bölücülükle dokulu paçavraları ve ikilik iliyetli propagandaları eşliğinde tamamlayacakken hangi maksatla olduğu bilinmeksizin partimizin seçim standını da ziyaret etmek arızında olduğunu öğrenir öğrenmez “Bu stant, ellerine şehit kanı sinenleri ve Türkiye düşmanlarına avuç açan gayr-ı samimi tutumluları kaldırmaz, ziyaretimize lütfen gelmesin” diyerek lisan-ı münasip ile hassasiyetimizi ve gelmemesi yönündeki samimi ihtiramızı taraflarına ısrarla belirtmemize rağmen Sn. İBB Başkanı seçim stantımıza gelip istediği kaos ortamını ve tahkir dolu tutumlarını icra ettirmeden salimen uğurlanmıştır.

Sağduyu ve selamet içerisinde; milli iradeye hürmet düsturuyla ifa ettiğimiz seçim çalışmalarımıza, şahsi çıkmazların gölgesinde yeşeren nifak tohumlarının ilişmesine ve kaos ortamının tetiklenmesine müsaade etmeyeceğiz. Seçim stantımızda cerayan eden hadisenin mahiyeti kamuyouna tazim ile duyurulur.”