📽️Yavaş’ın torunu Kemal Mansur’un İmamoğlu’na sorduğu zor Ayasofya sorusu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından torunu Kemal Mansur’un İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sorduğu soruyu paylaştı.Yavaş’ın torununun sorduğu soru İmamoğlu’nu terletirken yaşanan anlar kameralara yansıdı.

Yavaş’ın torunu İmamoğlu’na, “Ayasofya Camii, İstanbul’un en büyük camisi ise niye Sultanahmet’in altı minaresi var” diye sordu.

Soru karşısında terleyen İmamoğlu’nun görüntülerini paylaşan Yavaş, “Torunum Kemal Mansur, Ekrem İmamoğlu başkanımızı biraz terletse de başkanımız kendisine yöneltilen sorulardan her zaman olduğu gibi başarı ile çıkmış” ifadelerini kullandı.