‘Bir Kira Bir Yuva kampanyası’ Muhalefet liderlerinden destek

‘Bir Kira Bir Yuva kampanyasıBir Kira Bir Yuva kampanyası’ Muhalefet liderlerinden destek                                                                                                                                                                                                                                       Daha önce iki maaşı depremzedeler için bağışlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir maaşını daha bağışladı.                                                                                                   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bir Kira Bir Yuva kampanyasıyla depremzedeler için bir maaş daha bağışladı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Bugün üçüncü kez deprem bölgesine gittim. İnsan oraya gittiği zaman, acıları dinlediği zaman bu tür kampanyalarının önemi daha iyi anlaşılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Halk TV’ye yürekten teşekkür ediyorum.

Yıkılmayan evlere endişe nedeniyle girilmiyor ki doğrusu da budur. Durum böyle olunca bölgede çadır ve konteyner ihtiyacı var. Geçici olarak ilden ayrılan insanlar için de maddi yardım ihtiyacı doğuyor. Ben de yine bir maaşım bu kampanyaya bağışlıyorum. Kimsenin umutsuz olmasın. Bu acıyı da hep birlikte aşacağımıza inanıyorum.”

DEVA Partisi Ali Babacan da bir maaşını kampanyaya bağışladığını açıkladı. Babacan, “Çok acı günleri yaşıyoruz şu anda. Zor günler yaşayanlar için güzel bir kampanya başlattınız. Ben de bu kampanyaya bir maaşımla katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üç ailenin kirasını karşılayacağını açıkladı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, “Millet olmak büyük sınamalarda dayanışma ile ortaya konulan bir kimliktir. Sizlere bu güzel kampanya dolayısıyla teşekkür ediyorum. Hatay’da bir konteyner kent kurduk. Şimdi de milletimizin emrindeyiz. Bu kampanyaya da eşimle birlikte bir ailenin bir yıllık kirasını karşılayarak katılmak istiyoruz” dedi.

Demokrat Partisi lideri Gültekin Uysal “Tarifsiz bir acı yaşıyoruz. Beylik bir takım sözlerle geçiştirilecek bir acı değil. Bu acı bizi sarsmalı. Bu kampanyaya da katılarak olağanüstü zamanlarda ortaya çıkan milletimizin bir enerjisi var. Namlulara anlı dayamış bir millet bu yaraları tekrar saracağız. Ben de 10 kira bedeliyle bu kampanyaya katılmak istiyorum” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Elbistan’dayım. Geceyi burada arabada geçireceğim. Emekli milletvekili maaşından başka bir şeyi olmayan birisiyim. Daha önce bir maaşımı bağışlamıştım. Burada da bir kira desteğinde bulunmak isterim” diye kaydetti.