­čôŻ´ŞĆKaptan pilottan ─░BB ekibine te┼čekk├╝r: Sizin ├Ân├╝n├╝ze d├╝nyalar─▒ serseler hakk─▒n─▒z asla ├Âdenemez

Deprem b├Âlgesinde arama-kurtarma faaliyetlerinde g├Ârev yapan ─░BB ekibi bug├╝n d├Ând├╝. D├Ând├╝kleri u├žakta kaptan pilot t├╝m ekibe te┼čekk├╝r etti.

Kahramanmara┼čl─▒ merkezli depremlerin ard─▒ndan b├Âlgede arama-kurtarma ├žal─▒┼čmalar─▒na ulusal ve uluslararas─▒ bir├žok arama-kurtarma ekibi kat─▒ld─▒.

─░stanbul B├╝y├╝k┼čehir Belediyesi de hem arama-kurtarma ├žal─▒┼čmalar─▒nda hem de ayni yard─▒mlarla ilgili olarak b├Âlgede ├žal─▒┼čmalar y├╝r├╝tt├╝. 2 ┼čehir hari├ž arama-kurtarma ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒n tamamlanmas─▒n─▒n ard─▒ndan ─░BB ekipleri de bug├╝n geri d├Ând├╝.

D├Ân├╝┼č yolunda u├žakta kaptan pilot ─░BB ekibine ├žal─▒┼čmalar─▒ndan dolay─▒ te┼čekk├╝r etti. Kaptan pilot, “Devletimiz sizin i├žin, d├Ân├╝┼č├╝n├╝z├╝ ve ├že┼čitli organizasyonlar─▒ yapt─▒, tahsislerinizi yapt─▒. Ancak sizlere d├╝nyalar─▒ tahsis etseler, sizin ├Ân├╝n├╝ze d├╝nyalar─▒ serseler hakk─▒n─▒z asla ├Âdenemez. Allah sizlerden binlerce kez raz─▒ olsun. Sizlere olan ┼č├╝kran minnet tarif edilemez. Tekrar tekrar b├Âlge halk─▒ ad─▒na te┼čekk├╝rlerimi sunuyorum. Emniyetli u├žu┼člar diliyorum. Allah yolunuzu a├ž─▒k etsin. De─čerli B├╝y├╝k┼čehir Belediyesi ├žal─▒┼čanlar─▒” dedi.

─░BB Ba┼čkan─▒ Ekrem ─░mamo─člu o anlar─▒ sosyal medya hesab─▒ndan payla┼čarak “─░BB Arama Kurtarma ekipleri h├╝z├╝nle evine d├Ân├╝yor! Kaptan pilotumuza moral deste─či i├žin te┼čekk├╝rler” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!