CHP Üsküdar’dan deprem bölgesine yardım kampanyası

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.7’lik depremden ve artçı sarsıntılarından etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, hazırladıkları yardım paketlerini CHP Üsküdar ilçe Başkanlığına ulaştırdılar.

İlçe Başkanlığına ulaştırılan desteklerin tasnifi ve paketleme işlemleri ilçe örgütünce titizlikle yapılıyor.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mert Bahçetepe, yaptığı açıklamada, araçların yarın (7 Şubat Salı) akşam deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıkacağını, destek olmak isteyenlerin yardımlarını yarın akşam saatlerine kadar İlçe Başkanlığına ulaştırmalarını gerektiğini söyledi.

Deprem bölgesinde ivedi olarak ihtiyaç duyulan malzemeler şunlar.