Ana Sayfa İller Edirne Belediyesi CHP Edirne teşkilatından deprem bölgesine yardım kampanyası

CHP Edirne teşkilatından deprem bölgesine yardım kampanyası

CHP Edirne teşkilatından deprem bölgesine yardım kampanyası

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.7’lik depremden ve artçı sarsıntılarından etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Edirnelilere çağrıda bulunarak, “Tüm ilçe başkanlıklarımızda ürünlerin toplamasını yapacağız, bir an önce de bölgeye sevk edeceğiz. Tüm Edirne halkından bu konuda yardım talep ediyoruz” dedi.

CHP Edirne teşkilatından deprem bölgesine yardım kampanyasıMerkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.7’lik depreme Edirne’de kurum, kuruluş ve STK’lar, yardım kampanyaları başlattı. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı da, bugün gelecek yardımları parti binasında toplayıp paketleyerek depremzedelere ulaştıracak.

“EDİRNE HALKINDAN BU KONUDA YARDIM TALEP EDİYORUZ”

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı olan vatandaşlarımıza da, geçmiş olsun dileklerimi, acil şifalar diliyorum. Kahramanmaraş ve o civardaki tüm illerdeki vatandaşlarımıza yardımcı olmamız lazım. En önemli ihtiyaçlar var, burada… Özellikle çadır içi ısıtıcı, uyku tulumu, battaniye, sentetik içlik, eldiven, atkı, bere, çorap, bot, mont, bebek bezi, mama, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, el feneri, kalem, pil, kibrit, kıyafet gibi ürünler önceliğimiz olmalı. Tüm ilçe başkanlıklarımızda ürünlerin toplamasını yapacağız, bir an önce de bölgeye sevk edeceğiz. Tüm Edirne halkından bu konuda yardım talep ediyoruz.”