İmamoğlu’na Ataşehir’de sevgi seli. Salon Ekrem başkan tezahüratlarıyla inledi!

İmamoğlu’na Ataşehir’de sevgi seli. Salon Ekrem başkan tezahüratlarıyla inledi!                                                                                                                                            İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, THY Euroleague Fenerbahçe Partizan maçını izlemeye gitti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu THY Euroleague Fenerbahçe Partizan maçını seyretmeye gitti.

İmamoğlu’na Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik eşlik etti. Fenerbahçe Divan Kurulu üyeleri de tribüne gelerek İmamoğlu ile selamlaştı.

Son günlerde YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmesiyle gündeme gelen İmamoğlu’na halkına desteği de sürüyor. Ekrem Başkan tezahüratlarıyla karşılaşan İmamoğlu dakikalarca taraftar tarafından alkışlandı.

Maç devam ederken genç taraftarlar İmamoğlu ile selfi çektirmek için kuyruk oldu.