Barış Pehlivan açıkladı; İmamoğlu’na hapis isteyen savcı ve hükmü veren hakim kim?

Barış Pehlivan: İmamoğlu’na ceza isteyen savcı AKP’li belediye başkanının yeğeni

Gazeteci Barış Pehlivan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ceza talep eden savcının AKP’li Canikli Belediye Başkanı’nın yeğeni olduğunu yazdı.

Barış Pehlivan: İmamoğlu'na ceza isteyen savcı AKP'li belediye başkanının yeğeni

Gazeteci Barış Pehlivan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hapis cezası ve siyasi yasak talep eden savcının AKP’lilerle olan fotoğraflarını yayınladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Pehlivan, Savcı Furkan Okudan’ın AKP Canikli Belediye Başkanı’nın yeğeni olduğuna dikkat çekerken AKP’ye yakınlığıyla bilinen TÜGVA koordinatörü ile fotoğrafını paylaştı.

Ayrıca Savcı Okudan’ın nikahını AKP’li Samsun Belediye Başkanı kıyarken nikahta AKP Samsun İl Başkanı’nın olduğu görüldü.

İmamoğlu davasının hakiminin dikkat çeken fotoğrafı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hapis cezası ve siyasi yasak kararının verildiği davanın hakimi Mehdi Komşul’un AKP’li yöneticilerle fotoğrafları ortaya çıktı.

İmamoğlu davasının hakiminin dikkat çeken fotoğrafı

Gazeteci Barış Pehlivan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kesinleşmesi halinde siyasi yasak getirecek hapis cezasını veren hakimin dikkat çeken bir fotoğrafını paylaştı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Pehlivan, Hakim Mehdi Komşul’un AKP’li yöneticilerle fotoğrafını paylaştı.

Pehlivan’ın paylaştığı fotoğraflarda Hakim Komşul’un AKP Sancaktepe yöneticisi Nezir Özalp ile yan yana durdurduğu görülüyor.

Hakim Komşul, bugün imza attığı kararda 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası vermişti. İmamoğlu’nu 1 yıl 6 ay hapse çarptıran mahkeme, cezayı 1/6 ve 1/2 oranında iki kez artırmıştı.