Mansur Yavaş’tan 10 Kasım videosu

Mansur Yavaş’tan 10 Kasım videosuAnkara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle “Senin değerli mirasın için 365 gün ara vermeden çalışıyoruz. Ta ki o ana kadar” mesajını paylaştı.
Mansur Yavaş'tan 10 Kasım videosu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle bugün sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Yavaş’ın “Senin değerli mirasın için 365 gün ara vermeden çalışıyoruz. Ta ki o ana kadar” mesajıyla paylaştığı videoda, ABB’de çalışan işçiler ve memurların, Atatürk’ün yaşamını yitirdiği 10 Kasım saat 09:05’te saygı duruşuna geçtikleri anlar canlandırıldı. Videoda, “Senin değerli mirasın için 365 gün ara vermeden çalışıyoruz. Ta ki o ana kadar” denildi.

Kaynak: Gerçek Gündem