Ana Sayfa İller Bolu Belediyesi Tanju Özcan: CHP üyeliğim TDP üyeliğine çevrilmiş,  Kim ne oyun oynadıysa hesabını...

Tanju Özcan: CHP üyeliğim TDP üyeliğine çevrilmiş,  Kim ne oyun oynadıysa hesabını yargı önünde verecek.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi parti üyeliğinin kendisinden habersiz değiştirildiğini duyurdu. Özcan, “CHP üyeliğim TDP üyeliğine çevrilmiş. Üstelik 10 yıldır gitmediğim Kilis’ten” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün e-Devlet hesabında yaptığı siyasi parti sorgulaması sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı. Özcan, “CHP üyeliğim TDP üyeliğine çevrilmiş. Üstelik 10 yıldır gitmediğim Kilis’ten” dedi.

Özcan paylaşımında iktidara tepki gösterdi.

Tanju Özcan, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şunları yazdı:

“Suriyelilere vatandaşlık dağıtıp, kafalarına göre parti üyelikleri yaparken araya bizi de kaynatmışlar. Bugün E- Devlet sorgulamamda öğrendim; CHP üyeliğim TDP üyeliğine çevrilmiş. Üstelik 10 yıldır gitmediğim Kilis’ten. Kim ne oyun oynadıysa hesabını yargı önünde verecek.”