Ana Sayfa Büyük Şehirler Mersin Büyükşehir Belediyesi Seçer’den kendisini hedef alan Bahçeli’ye yanıt: Aynı üslupla cevap vermem siyasi ahlakıma...

Seçer’den kendisini hedef alan Bahçeli’ye yanıt: Aynı üslupla cevap vermem siyasi ahlakıma sığmaz. Cevabımı sandıkta vereceğim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefindeki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Bahçeli’ye yanıt verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Bayramındaki konuşmasında, “Biz, mecbur kalınmadıkça savaş cinayettir diyen Atatürk’ün izindeyiz. Vizyona bakın. Gözlerim yaşardı. İkinci yüz yıl vizyonu tank, top, İha, siha, vur, kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı. Cumhuriyet medeniyet projesidir. Barış projesidir. Demokrasi projesidir. Eğitim, çağdaşlık projesidir. Onun için kuruldu. Ülkemin geldiği duruma üzülmemek mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Seçer’i bu sözleri üzerine “Sayın Belediye Başkanı hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz’e dökülmeyeceksin. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz, saklanacak delik bile bulamayacaksınız” ifadeleri ile hedef almıştı.

Seçer’den Bahçeli’ye yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahçeli’ye yanıt veren Seçer, “Bugün Sn.Devlet Bahçeli şahsıma yönelik hakaret,tehdit ve ithamlarda bulundu.Belediye başkanı olarak bir partinin genel başkanına aynı üslupla cevap vermem siyasi ahlakıma sığmaz. Cevabımı Mersin’e hizmetlerimle ve halkımızın desteğiyle sandıkta vereceğim. Milletimizin takdirine” ifadelerini kullandı.