Ana Sayfa İlçeler İstanbul/Avcılar Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi imzalanan Avcılar Belediyesi’nde grev sona erdi

Toplu İş Sözleşmesi imzalanan Avcılar Belediyesi’nde grev sona erdi

Toplu İş Sözleşmesi imzalanan Avcılar Belediyesi’nde grev sona erdi

Avcılar Belediyesi’nde 1181 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sona erdi. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Uzattığımız el sıkıldı. Avcılar’a, tüm işçilerimize hayırlı olsun”

Avcılar Belediyesi personelini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Avcılar Belediyesi, Belediye-İş Sendikası İstanbul 2 No’lu Şube ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme süreci yüz güldüren bir maaş artışı ile son buldu.

Bathonea Yapı A.Ş. binasında gerçekleşen imza törenine; Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcı Bayram Özkan, SODEMSEN Genel Sekreteri Cahit Korkmaz, Belediye İş Şube Başkanı Savaş Doğan, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, DEVA Partisi Avcılar İlçe Başkanı Erkan Uzun, Saadet Partisi Avcılar İlçe Başkanı Şaban Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Avcılar İlçe Başkanı Mustafa Demirci, mahalle muhtarları, siyasi parti ve STK yöneticileri, Avcılar Belediyesi Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, sendika yöneticileri ve işler katıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli şunları söyledi:

“UZATTIĞIMIZ ELİMİZ SIKILDI”

Uzattığımız el sıkıldı. Avcılar’a, tüm işçilerimize hayırlı olsun. İstanbul ilçeleri arasında en iyi sözleşmelerden birini imzaladık. Çok güzel bir an. Mutlu olduğumuz bir an. Mutlu olduk çünkü uzlaştık. Mutlu olduk çünkü uzattığımız el sıkıldı. Uzattığımız el havada kalmadı. Bizde uzattığımız eli aman tutmadılar, aman yakalamadılar diye geri çekmedik. Elimiz sıkıca çalışma arkadaşlarımızı sarsın diye elimizi hep havada tuttuk. Bugün mutlu bir anı, bugün toplu sözleşme anını beraber gerçekleştiriyoruz.