Ana Sayfa Son Dakika ! CHP’li belediyelerde tüm müzikli etkinlikler ertelendi

CHP’li belediyelerde tüm müzikli etkinlikler ertelendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından 248 CHP’li belediye başkanına yazı gönderildi.

Türkiy Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde dün saat 18.45 sıralarında yeraltında grizu patlama meydana geldi. Olay yerine AFAD, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada 41 işçi yaşamını yitirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından 248 CHP’li belediye başkanına gönderilen yazıda; Amasra’daki maden faciası nedeniyle önceden planlanmış konser, kutlama vb. müzikli etkinliklerin ertelenmesi istendi.

Yazıda, Amasra’daki maden faciasının ülkeyi derin bir üzüntüye boğduğu hatırlatılarak, belediyelerden; daha önceden planlanmış konser, kutlama vb. müzikli etkinliklerin ertelenmesi istendi.