Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur Şener için konser düzenleyeceğiz

ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Dün hayattan koparılan müzisyen Onur Şener’in acısını yaşıyoruz. Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, dün gece katledilen müzisyen Onur Şener için sanatçı dostlarının isteğiyle konser düzenleyeceklerini ve gelirini Şener’in ailesine bağışlayacaklarını duyurdu.

Zorbalığın her zaman karşısında olacağını belirten Yavaş’ın, sosyal medya hesabından bu akşam yaptığı açıklama şöyle:

“Dün hayattan koparılan müzisyen Onur Şener’in acısını yaşıyoruz. Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız. Hatırasını yaşatacak, zorbalığın her zaman karşısında olacağız.”