Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı’nın hakkında soruşturma izni verdiği Tunç Soyer’e İmamoğlu’ndan destek: ‘Yanındayım’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın hakkında soruşturma izni verdiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e destek verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, ”Yanındayım Başkanım” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye yönetimine 9 Eylül’deki İzmir’in kurtuluşu törenlerinde yapılan konuşmayla ilgili üç ayrı soruşturma izni verdi.

İMAMOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Bakanlığın izni sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Soyer’e destek açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, ”Onca skandala seyirci kalanlar, Tunç Başkanımıza 3 ayrı soruşturma açmış. Sel gider, kum kalır. Siz gideceksiniz, Tunç Soyer kalacak. Yanındayım Başkanım” ifadelerini kullandı.