Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ”Bu belediye kimin belediyesi? halkın belediyesi değil mi?” Muharrem Erkek hazine’ye devredilen...

”Bu belediye kimin belediyesi? halkın belediyesi değil mi?” Muharrem Erkek hazine’ye devredilen yalılar ile ilgi paylaştı

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllar önce yaptığı bir konuşmayı ”Recep Erdoğan’dan Tayyip Erdoğan’a sert eleştiri” notuyla paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye ait Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarına el konulmak istendiğini açıklamıştı. Fehime ve Hatice Sultan yalıları, İBB’den alınıp Hazine’ye devredilmiş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada ”Bahse konu alanda yapılan tüm işlemler kanunların emrettiği şekilde uygulanmıştır” denildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanı iken merkezi hükümeti eleştirdiği konuşmasının görüntülerini paylaştı.

Erkek videoyu ”Recep Erdoğan’dan Tayyip Erdoğan’a sert eleştiri” notuyla paylaştı.

Erdoğan söz konusu videoda ”Bu belediye halkın belediyesi… Ülkeyi geren sizsiniz… Bu merkezi yönetimdeki anlayış çetelerle müşterek çalışan kafa, mafyayla müşterek çalışan kafa” diyor.