Mansur Yavaş paylaştı: Yine fışkiye civarında hareket var gibi, dinocanlar kontrol altındaAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Bayramın keyfini yine çocuklar yaşadı” notuyla Gökçek göndermeli video paylaştı: Yine fışkiye civarında hareket var gibi, dinocanlar kontrol altında…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından bayram videosu paylaştı.

Yavaş’ın “Bayramın keyfini yine çocuklar yaşadı” notu düştüğü videoda Büyükşehir Belediyesi’nin kedisi Khaleesi’nin görüntüleri ile yine onun ağzından “Yine fışkiye civarında hareket var gibi. Asayiş berkemal, dinocanlar kontrol altında. Mama fabrikasından beri belediyenin önü dost meclisi” gibi ifadeler yer aldı.