Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’da Mansur Yavaş’ın koltuğuna oturan Esila, hayalindeki başkenti işaret diliyle anlattı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koltuğunu işitme ve konuşma engelli Esila’ya bıraktı. Esila, hayalindeki başkenti işaret dili ile anlattı. Yavaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya “Esila tüm Cumhuriyet çocuklarına ses oldu, bize şiir gibi bir başkenti yüreğinin sesiyle anlattı. İyi ki varsınız, iyi ki geleceğimiz sizlere emanet.” notunu düştü.