Ana Sayfa Genel CHP’den 8 Mart mesajı: ‘Kadınların hakkını kadınlara teslim edeceğiz’

CHP’den 8 Mart mesajı: ‘Kadınların hakkını kadınlara teslim edeceğiz’

CHP’den 8 Mart mesajı: ‘Kadınların hakkını kadınlara teslim edeceğiz’

CHP’nin resmi sosyal medya hesaplarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla paylaşılan videolu mesajda “Çağdaş Türkiye’yi yeniden kadınlarla birlikte inşa edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

CHP’nin resmi sosyal medya hesaplarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla video mesaj yayınlandı.

Videoda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Çağdaş Türkiye’yi yeniden kadınlarla birlikte inşa edeceğiz. Kadınlara bir hak falan vermiyoruz. Kadınların hakkını kadınlara teslim edeceğiz” sözlerine yer verildi.

CHP, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kadınlar ile birlikte yaptığı toplantılar ve buluşmalara yer verilen video, “Çağdaş Türkiye’yi yeniden kadınlarla birlikte inşa edeceğiz… 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” notuyla paylaşıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na sorunlarını ve taleplerini anlatan kadınların yer aldığı videoda, Kılıçdaroğlu’nun bir konuşmasındaki “Yeniden cumhuriyetimizi eski ayarlarına döndürerek çağdaş Türkiye’yi yeniden kadınlarla birlikte inşa edeceğiz. Kadınlara bir hak falan vermiyoruz. Kadınların hakkını kadınlara teslim edeceğiz” sözleri yer aldı.