Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Gelen zamlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni de vurdu, Mansur Yavaş tek tek açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son gelen zamların ABB’ye maliyetini açıkladı.

Enerji ve gıda fiyatlarına gelen zamlar yurttaşların belini bükerken; belediye şirketlerinin de giderleri her geçen gün artıyor.

Belediyelerdeki bu maliyet değişimine dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından belediye şirketlerindeki maliyet artışını tek tek açıkladı.

”Gelen zamların ardından belediyemizin maliyet değişim tablolarını kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım” notuyla paylaşım yapan Yavaş’ın yayınladığı tablolar şöyle:

ASKİ

EGO