Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş vefat etti

Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş vefat etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın uzun süredir kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş vefat etti.

Mansur Yavaş 2019 yılında kardeşi Sabri Yavaş’ın nikahını kıymıştı. Mansur Yavaş’ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart’ta CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz’le evlenmişti. Yavaş’ın cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı öğrenildi.ANKARA – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş 56 yaşında vefat etti. Sabri Yavaş, yaklaşık bir buçuk yıldır kanser tedavisi görüyordu.
Yavaş’ın vefat haberinin ardından çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı başsağlığı mesajı yayınladı.
Sabri Yavaş’ın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Beypazarı mezarlığında defnedilecek.

Yavaş’ın vefat haberini kardeşlerden Mahir Yavaş duyurdu. Mahir Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kardeşim Sabri Yavaş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Beypazarı Mezarlığına ikindi namazına” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de, Sabri Yavaş’ın cenazesine ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Başkanımız Mansur Yavaş’ın kıymetli kardeşi Sabri Yavaş’ın cenazesi, Beypazarı Cemil Ercan Camisi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir. Taziyeler bugün saat 18.30’dan Pazar gününe kadar Gençlik Parkı Kent Konseyi Salonu’nda kabul edilecektir.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sabri Yavaş için Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. İmamoğlu mesajında, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız @mansuryavas06’ın kardeşi Sabri Yavaş’a Allah’tan rahmet; Mansur Başkanımıza, diğer yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.