Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş duyurdu: Çubuk-Akyurt içme suyu hattı tamamlandı

Mansur Yavaş duyurdu: Çubuk-Akyurt içme suyu hattı tamamlandı

Mansur Yavaş duyurdu: Çubuk-Akyurt içme suyu hattı tamamlandı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk-Akyurt İçme Suyu Hattı inşaatının tamamlandığını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 23,5 km’lik Çubuk-Akyurt İçme Suyu Hattı inşaatının tamamlandığını ve 80 bin kişiye sağlıklı ve kesintisiz su sağlandığını belirtti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ABB Başkanı Yavaş, 36 milyon TL’ye mal olan projenin enerji tasarrufuyla yedi yıl içerisinde maliyetini karşılayacağını söyledi.

Yavaş’ın paylaşımı şöyle oldu:

“Asli projeleri önceliyor, on yıllarımızı düşünerek altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 23,5 km’lik Çubuk-Akyurt İçme Suyu Hattı’nı tamamlayarak 80 bin nüfusu sağlıklı/kesintisiz suya kavuşturduk. 36 milyon TL’lik projemiz enerji tasarrufuyla 7 yılda maliyetini karşılayacak.”