Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Kılıçdaroğlu sinyal verdi, Mansur Yavaş düğmeye bastı: Ankaralılara ‘kış’ müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,“600 Milyon TL’lik ‘Kara Kışa Destek Paketimizi’ başlatıyor, Ankara ayazında dayanışmayla ısınıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamalarda, kışın yaşanacak ekonomik zorluklara dikkat çekerek; ‘iktidar olmamıza gerek yok’ demişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından bir duyuruda bulundu.

Yavaş, “600 Milyon TL’lik ‘Kara Kışa Destek Paketimizi’ başlatıyor, Ankara ayazında dayanışmayla ısınıyoruz. Başkent’te kimse yatağa aç girmeyecek, okumayan hiçbir çocuk kalmayacak. Çetin günleri birlikte aşacak, güneşli günlere birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.