Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaftancıoğlu’ndan Büyükada iskelesi açıklaması: ”Burası tüm gençlerin olacak, bir grubun değil, bir...

Kaftancıoğlu’ndan Büyükada iskelesi açıklaması: ”Burası tüm gençlerin olacak, bir grubun değil, bir grup yandaşın değil”

Kaftancıoğlu’ndan Büyükada iskelesi açıklaması: ”Burası tüm gençlerin olacak, bir grubun değil, bir grup yandaşın değil”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Büyükada İskelesi’nde açıklama yaparken slogan atan TÜGVA’lılara yanıt verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mahkeme kararına rağmen TÜGVA’nın boşaltmadığı Büyükada İskelesi’nde açıklama yaptı.

Kaftancıoğlu’nun açıklama yaptığı sırada bir grup TÜGVA’lı ‘Burası gençlerin kalacak’ diye slogan attı.

Sloganlara yanıt veren Kaftancıoğlu, ”Burası tüm gençlerin olacak. Bir grubun değil, Bir grup yandaşın değil” diye konuştu.

Kaftancıoğlu şunları söyledi:

”Orası gençlerin olsun, biz zaten bunun için mücadele ediyoruz. Üç beş gencin olmasın, üç beş yandaşın olmasın istiyoruz. Aramızdaki fark işte bu. Oraya bütün gençler girsin diye mücadele ediyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, nasıl giyiniyorsa giyinsin, oraya girsin diye mücadele ediyoruz.

Bu ülkenin kaynakları gençlere eşit dağıtıldığında hepimizin kardeşçe yaşayacağız.”