Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş: 728 öğrenciyi iki günde yurtlarımıza yerleştirdik, binlerce evladımız daha yerleşecek.

Mansur Yavaş duyurdu! İşte Ankara'da 2 günde yurtlara yerleştirilen öğrenci sayısı - Gerçek Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te yurtlara yerleştirilen öğrenci sayısını açıkladı.

Başkent’e üniversite okumak için gelen öğrencilerin konaklama sorunu için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da son durumu paylaştı.

Ankara’da 2 gündü 728 öğrencinin yurtlara yerleştirildiğini belirten Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Ankara’ya gelen gözümüzden kıymetli 728 öğrenciyi iki günde yurtlarımıza yerleştirdik, binlerce evladımız daha yerleşecek.

Kendinizi evinizde hissetmeniz için bütün mesai arkadaşlarımızla sizlere hizmet etmeye hazırız. Ailelerimizin gözü arkada kalmasın, biz burada olacağız.”