Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Berrak Tüzünağaç: “İstanbul’da taksi yok. Hiçbir günün hiçbir saati yok. Bunun mantıklı...

Berrak Tüzünağaç: “İstanbul’da taksi yok. Hiçbir günün hiçbir saati yok. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?” Murat Ongun: 7 kez reddedildi!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, taksi azlığından şikayet eden oyuncu Berrak Tüzünataç’a yanıt verdi.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından taksilerin azlığıyla ilgili paylaşımda blundu. Oyuncunun tepkisine, İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi.

Tüzünataç, yaptığı paylaşımda “İstanbul’da taksi yok. Hiçbir günün hiçbir saati yok. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?” dedi.

İBB’DEN YANIT

Tüzünataç’a yanıt ise İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun’dan geldi.

Ongun, yaptığı paylaşımda “Berrak Hanım, bu konuda şikayetler ne yazık ki her geçen gün artmakta ancak İstanbul’da taksi sayısını artırıp kaliteli, erişilebilir, denetlenebilir bir sistem oluşturma çabamız Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yönlendirmesiyle UKOME’de 7 kez reddedildi. Israrımız devam edecek” dedi.

Bu cevabın üzerine ise Berrak Tüzünataç, “Mantıklı bir açıklaması varmış” diye karşılık verdi.